Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

“η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ”....


Βενιζέλος: “η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ”



Αυτά τα ωραία δήλωσε ο σύντροφος Βενιζέλος (20/6/2013). Αλλά τι είναι αυτό το πράγμα που τον τελευταίο καιρό, σαν τα γραμμόφωνα που τα κουρδίζουν, οι άνθρωποι της περιορισμένης βλακείας, των έμμονων ιδεών, και στα περασμένα και τα τωρινά, οι διάφορες τσούλες της πολιτικής μηρυκάζουν σαν τα κατσίκια: "Η  Δημοκρατική Παράταξη"; Οι γελοίοι σαλτιμπάγκοι διψασμένοι για εξουσία και κονόμα έχουν πάρει το όνομα της Δημοκρατίας και το έχουν μετατρέψει σε κούφιο, κενό σύνθημα. Εκείνο που έχει ανάγκη ψυχοθεραπείας είναι η μανία των συντρόφων και των συντροφισσών να αντιπροσωπεύουν μονοπωλιακά την δημοκρατία και τους Έλληνες. Οι άλλοι που δεν έχουν τις πολιτικές τους ιδέες, μοιάζουν να είναι για δαύτους από άλλο ανέκδοτο. Καθαρά ψυχολογία πανικού τελειωμένων ανθρώπων. Αλλά τέλος πάντων ας του απαλλάξουμε από τις παραπάνω κατηγορίες έστω και λόγω αμφιβολιών και ας εξετάσουμε τι ακριβώς είναι αυτό το πράγμα αυτός ο συρφετός που με άφθονη οίηση αυτοαποκαλείται "Δημοκρατική παράταξη".

Η Ελλάδα πήρε μια γεύση του τι εστί “δημοκρατική παράταξη” όταν το ΠΑΣΟΚ (Πανελληνια Σοσιληστρική Οργάνωση Καθαρμάτων)  κύριος εκφραστής της και με σύνθημα "ο λαός στην εξουσία" ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας. . Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έζησαν ένα έμπρακτο συλλογικό παραλήρημα. Πουλώντας το παραμύθι της δημοκρατίας πολλοί ανίκανοι για τον επιστημονικό ή επαγγελματικό στίβο, προσκολλήθηκαν σε συνδικαλιστικές οργανώσεις ή σε κομματικές νεολαίες και έφθασαν σε υπουργικές καρέκλες λανσάροντας πίστη σε κάτι που πότε δεν πίστεψαν. Άνθρωποι που δεν τους ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους ΄ξαφνικά εκτοξεύθηκαν στην κορυφή και άλλοι από την φτώχεια και την ανέχεια, ανέχεια που ανάγκαζε τις γυναίκες τους να κάνουν baby sitting, στο όνομα της "δημοκρατικής παράταξης" βρέθηκαν να κατοικούν σε ανάκτορα τίγκα στο μάρμαρο.

Για μία εικοσαετία τα προσόντα για την κατάληψη κάποιας θέσης μετρίοντουσαν με τους πόντους, μη πάει το μυαλό σας στο πονηρό, τις αφίσες που είχε κολλήσει. Η μεγάλη “δημοκρατική παράταξη” ήξερε να αμοιβει τους ανθρώπους της. Κολακέψε ό,τι πιο εγωκεντρικό και ευτελές έχει ο Nεοέλληνας μέσα του, εκμεταλλεύτηκε την ανασφάλεια, την απαιδευσιά, την ιταμότητα, να καταξιώσει την ηδονοθηρία, την καταναλωτική βουλιμία. Aλλά σφραγίδα στον ψυχισμό ανεξάλειπτη άφησε κυρίως η γεύση της εξουσίας, η αίσθηση της εξόδου από την ανωνυμία και το περιθώριο, η ηδονή να είσαι επιτέλους «κάποιος». Αρκούσε το περιβραχιόνιο της περιφρούρησης για να αποκτήσεις πρόσωπο και να βγεις από την κοινωνική αχρωμία. Αυτοί οι κάποιοι εγκαταστάθηκαν σε κάθε πτυχή του δημοσίου βίου. Aυτοί έκριναν για όλα, αυτοί αποφάσιζαν. Διόριζαν, απόλυαν, έκαναν προαγωγές και μεταθέσεις, μοίραζαν επιχορηγήσεις και δάνεια. Kαταλύθηκε κάθε κρατική ιεραρχία. Για χρόνια η Ελλάδα είχε παραδοθεί στους σκοταδιστές, στους τραμπούκους, στους λυμεώνες  της “δημοκρατικής παράταξης”.

Σε κάθε πόλη, χωριό, γειτονιά αλλά και σε σωματεία, συλλόγους, «πνευματικά ιδρύματα», εφημερίδες , είχαν απλωθεί τα αναρίθμητα πλοκάμια του πνιγερού κομματισμού της δημοκρατικής παράταξης . H στράτευση ήταν (κατά κανόνα) με το αζημίωτο. Ασήμαντοι ρυπαροί και τρισάθλιοι ξαφνικά έγιναν πάμπλουτοι. Σε κάθε χωριό, σε κάθε συνοικία ο καθένας μας γνωρίζει έναν Χ που από την μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε με ξενοδοχεία, πολυτελείς κατοικίες, κότερα, παιδιά να σπουδάζουν στην Εσπερία και το κυριότερο πρώτο τραπέζι πίστας στα σκυλάδικα πολυτελείας. Και ο κοσμάκης έτρωγε ότι περίσσευε και έλεγε και ευχαριστώ! Η “δημοκρατική παραταξη” πορνομανιακά κατέστρεψε κάθε έκφραση δημιουργίας, επέβαλε στην Ελλάδα μία άνευ προηγουμένου απολυταρχία. Εξευτέλισε κάθε έννοια λόγου, έργου και πράξης. στο όνομα της “δημοκρατίας που επανήλθεν στην κοιτίδα της”. Αντικατέστησε το πνεύμα με συνθηματολογία της δεκάρας. Και είναι,  ίσως, η πρώτη φορά  χρόνια στην ιστορία της Ελλάδας που η λεγόμενη “δημοκρατική παράταξη”  με τον μανδύα του προοδευτισμού και του εκσυγχρονισμού  συσσώρευσε τόσα σκουπίδια. Το αποτέλεσμα αυτής της προοδευτικής και εκσυγχρονιστική επέλασης ήταν η δημιουργία  πραγματικού αισθητικού, ηθικού και πολιτικού χάους, ο θρίαμβος της ασυνειδησίας και της ασυδοσίας, και ο βαρύτατος τραυματισμός της πολιτικής αισθητικής των υποταγμένων Ελλήνων χωρίς κανένα αντιστάθμισμα

Τώρα όμως η προοδευτική και εκσυγχρονιστή “δημοκρατική παράταξη” προκαλεί ένα ασυγκράτητο χασμουρητό, η δε κανθαριδίνη της   ενδιαφέρει μόνο τους ανώριμους και τους ανίκανους, το λούμπεν (τσογλαναρία στην μαρξιστική) του Ψυχικού, της Πολιτείας, της Εκάλης που βαρέθηκε το αποστειρωμένο περιβάλλον των ιδιωτικών σχολείων και τις βουτιές στην πισίνα και κατεβαίνει στα Εξάρχεια να ρίξει καμιά μολότοφ ή συγκεκριμένα ποσά βίας για να γεμίσει την άδεια του ζωή.

Η “δημοκρατική παράταξη” διαγούμισε τον πλούτο της χώρας, την έκαψε  τον Δεκέμβρη του 2008, διαστρέβλωσε τις έννοιες και με την βία επέβαλε τον σκοταδισμό της ανομίας.  Μία βόλτα στις εφημερίδες, ας είναι καλά το Διαδίκτυο, θα μας δείξει όλο το μυστικιστικό μίσος που κρύβει μέσα της “η παράταξης”, αυτό το συνονθύλευμα ελαττωματικών όντων, κατά των Ελλήνων.

Καλή η προσπάθεια Βενιζέλο μου. αλλά θα μείνει προσπάθεια. Οι Έλληνες κατάλαβαν και τα καλλίτερα έρχονται......Αν δεν φας στο πετσί σου το χειρότερο δεν θα μπορέσεις ποτέ  να εκτιμήσεις το καλλίτερο . 

Η “δημοκρατική παράταξη” κατέστρεψε, έφαγε, διαγούμισε, λεηλάτησε.


Έφτασε το τέλος της.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Το ΜΕΛΛΟΝ μας ανήκει....




Οι   στρίγκλες πραγματευτούδες   της παρακμής..... τρέμουν. Οι μυστικές δημοσκοπήσεις τους έχουν κάνει να χάσουν τον ύπνο τους.

Οι δημόσιοι διανοούμενοι τά έχουν χαμένα.  Οι  καρικατούρες στο σταυρόλεξο του εθνομηδενισμού χρησιμοποιούν  τους όρους “ακροδεξια” “νεοναζί” “φασίστες” ακόμη και αμόρφωτους  για να περιγράψουν τους Έλληνες πατριώτες . Οι όροι από μόνοι τους είναι απόδειξη της ψυχικής και πνευματικής του οκνηρίας. Είναι ρηχοί απόλυτα προπονημένοι με διάφορες συνταγές και δόσεις εθνομηδενισμού. Είναι η απελπισία των  ίδιων αρθογράφων  που δεν έχουν  άλλο μέσο να εντυπωσιάσουν  και που στερούνται  και αυτής της στοιχειώδους ικμάδας προς παραγωγήν πραγματικού έργου. ΄Ενα μεροκάματο βγάζουν. Έχουν πάψει να σκέπτονται με τον εγκέφαλο αλλά με το στομάχι τους, όπου κατά μία ειδεχθή και απορριπτέα θεωρία, εδρεύει η ψυχή του κάθε “προοδευτικού” δημοκράτη.

Η Χρυσή Αυγή, οι Ελληνες πατριώτες, η ακροδεξιά, οι “νεοναζι”  αν θέλουν,  είναι ο λαός, είναι το ποτάμι που προσπαθώντας να το φράξεις από τη μία μεριά αυτό σου ξεφεύγει από την άλλη. Η Χρυσή Αυγή έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στην συλλογική συνείδηση του λαού και είναι το έναυσμα για μια ακολουθία πολύ σημαντικών γεγονότων με εκπληκτικά ή και φοβερό αποτελέσματα ανάλογα με το δράμα που ζούμε. Οι Έλληνες, οι Ελληνίδες τα Ελληνόπουλα, οι ήρωες αγωνιστές της ζωής ακούνε τον λόγο της Χρυσής Αυγής και την αγκαλιάζουν κλείνοντας  τα αυτιά τους στα φληναφήματα των μεροκαματιάρηδων των ΜΜΕ(ξαπάτησης) που το παίζουν αδέσμευτοι, ανεξάρτητοι, αντικειμενικοί, ελεύθεροι,  αλλά είναι φτηνές μαριονέτες που τους κουνούν τα σχοινιά, τρέφονται από τους οχετούς των μυστικών κονδυλίων, τους βόθρους της μίζας, τον δυσώδη βόρβορο της αισχρά εμπάθειας.

Η Χρυσή Αυγή δίνει φωνή στους Έλληνες που καταρρέουν. "Όλοι οι φονιάδες της ζωής και οι πνίχτες της αλήθειας" τρέμουν!
Ο αγώνας  παίρνει απροσμέτρητες διαστάσεις. Είναι δυνατός γεμάτος πάθος καταλυτικός για τους Έλληνες που ψάχνουν να βρουν την χαμένη τους Ζωή. Ο αγώνας για τα ελληνόπουλα  με τις μαύρες μπλούζες δεν είναι πράξη βιοποριστική αλλά σανίδα σωτηρίας για να γλιτώσουμε από την απελπισία, γιατί αγωνιάν και πονάνε τον τόπο μας.

Μέσα στο άγχος και στην μουντάδα μιας χώρας που συνεχώς βομβαρδίζεται από αμετροεπείς λόγους, πρόστυχες πράξεις και πρακτικές, ελάχιστες στιγμές ανάτασης, έστω και σύντομης απομένουν. Πρόκειται για στιγμές που η Χρυσή Αυγή μιλάει   και η φωνής της ρέει, σφηνώνει στις ψυχές, αντιτάσσεται στα ντεσιμπέλ και στη βρομιά της παρακμής, διαποτίζει συνειδήσεις. Φωνή  μεστή και ουσιαστική που αντιπαραβάλλεται επιτυχώς με τις ιαχές των ημερών μας. Χαρίζει μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας στην ασχήμια της χοντροκομμένης κομματοκρατίας της εξουσίας. Προτείνει ένα νέο τρόπο παρουσίασης και την βεβαιότητα πως η πολιτική, η ιστορία, τα γεγονότα μας αφορούν ακόμη. Εκεί έξω στην Ελλάδα , στην κυριολεξία , υπάρχει ένας άλλος κόσμος, ίσως όχι αγγελικά πλασμένος αλλά πάντως όμορφος, ένας κόσμος που δίψα για έναν άλλου τύπου αγώνα.

Στις στρίγκλες πραγματευτούδες της διαβολικής τύρβης που εξυμνούν τις παντοειδείς πραγμάτιες της παρακμής και υποταγής του Έθνους θα τους πούμε απλά: Ο,τι βρίσκεται στην ψυχή του Έλληνα ανθρώπου ούτε κατασκευάζεται προχειρολογικώς ούτε γρήγορα, κατ επιταγήν εξαφανίζεται.
Επιτέλους  μετά 40 χρόνια αριστεράς κομματοκρατίας οι Χρυσαυγήτες ξαναφέρνουν στα χείλη των Έλλήνων τις λέξεις Έθνος Πατρίδα Θρησκεία Οικογένεια
Έχουν ήδη επιβληθεί ηθικά των αντιπάλων τους, ακόμη και στην συγκέντρωση πανηγύρι του mr Alexis εμφανίστηκαν ελληνικές σημαίες!. Η αριστερά, (η οποία μέχρι πρόσφατα), κυριαρχούσε ιδεολογικά στην ελληνική κοινωνία, (με τη βοήθεια των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας...), έχει χάσει πλήρως αυτή την κυριαρχία.   Από την μια μεριά της Ελλάδας στην άλλη, στα χωριά ή στις πόλεις, στα καφενεία ή στα σαλόνια η Χρυσή Αυγή μονοπωλεί τις συζητήσεις. Η Χρυσή Αυγή πήρε της Ελλάδα στα χέρια της. Το μέλλον μας  ανήκει ξανά..

Στην αριστερά μία υστερία και μια διαδήλωση της μένει. Λυσσάρικο σκυλί που θα ψοφίσει δαγκώνοντας την ουρά του.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Θέλω να γίνω αριστερός.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

Θέλω να γίνω αριστερός. Να γδέρνω, να μαδάω.
Να τρέφομαι απ' το καθεστώς, αυτό που ... πολεμάω!

Θέλω να γίνω αριστερός. Να παίρνω χορηγίες,
επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες.

Θέλω να γίνω αριστερός και στη δεξιά μου τσέπη,
να βάζω όσα ο λαός σε μια ζωή δεν βλέπει.

Θέλω να γίνω αριστερός, χρυσά να 'χω κουτάλια
κι όταν μαζί μου διαφωνούν να σπάω και κεφάλια.

Θέλω να γίνω αριστερός. Να έχω ασυλία.
Θολές παρόλες να πετώ, να γράφω και βιβλία.

Θέλω να γίνω αριστερός. Ένα με τους παρίες,
κοστούμι Αρμάνι να φορώ, δίπλα τους στις πορείες.

Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων,
κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων.

Θέλω να γίνω αριστερός. Μονά-ζυγά δικά μου.
Ο πιο στυγνός δικτάτορας να ωχριά μπροστά μου.

Θέλω να γίνω αριστερός. Να μένω στην Εκάλη.
Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι.

Θέλω να γίνω αριστερός. Να εισβάλω στη Βουλή.
Να καταλάβω ... έδρανο, να κοιμηθώ πολύ.

Θέλω να γίνω αριστερός, την ανεργία να σκίσω.
Δούλους πολλούς, εισαγωγής, τον τόπο να γεμίσω.

Θέλω να γίνω αριστερός, να σπάσω τα ταμπού.
Κόκα, παρτούζα κι αστακοί να γίνουν του συρμού.

Θέλω να γίνω αριστερός για να υμνώ τη φύση.
Ν' αφήνω οικολογικές πορδές, να καλλιεργώ χασίσι.
Θέλω να γίνω αριστερός και να πουλώ κουλτούρα.

Να εξαίρω καλλιτεχνικά σκατά, ξεράσματα και ούρα.
Θέλω να γίνω αριστερός, να βγάζω και φιρμάνια.

Να κάθονται όλοι προσοχή στη γκέι περηφάνια.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να βρίζω τον Χριστό.

Αλλοδαποί αλλόθρησκοι να μ' έχουν για αρχηγό.
Θέλω να γίνω αριστερός, τις εκκλησιές να κλείσω,

μπούργκες να βλέπω ολόγυρα, πολλά τζαμιά να χτίσω.
Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός.

Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να είμαι χιπ και τρέντι.
Άνεργοι, εργάτες και φτωχοί να μ' έχουν για αφέντη

ΠΗΓΗ http://aristidisdikaios.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8.html

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Γκρεμίζοντας τον στάβλο




Κοιτάζουμε το δένδρο ενώ στην ουσία δεν βλέπομε το δάσος και δεν έχουμε καταλάβει τι πράγματι σημαίνει το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Με  την βαρεια αμετροέπεια τα κρυφά τεφτέρια με την διαπλοκή δεξιά και αριστερά η δημόσια τηλεόραση δεν διαφέρει σε τίποτα από τους στάβλους της δημόσιας ζωής.

Η ΕΡΤ κατά την μεταπολίτευση αλλά κυρίως μετά το 1981 είχε μετατραπεί από δημόσιο αγαθό σε ένα στάβλο της αριστεράς, της αριστερόστροφης παροοδευτικάντζας και των κολαούζο της “καλών δεξιών”.
Στάβλο που  τον γέμισε και τον ξεχείλισε  η κοπριά της αριστεραντζας που πάνω του φύτρωσαν τα δηλητηριώδη σαπρόφυτα της μισαλλοδοξίας, του ανθελληνισμού, της παραπληροφόρηση, της ιστορικής “αληθειας” των προοδευτικών.

Χρειαζότανε ένας Ηράκλειος άθλος για να καθαριστεί η ΕΡΤ από την κόπρο των συνδικάλων που τσαλαβουτούσαν στα κονδύλια, των διαπλεκόμενων, των παρατρεχάμενων, των κομματικών παραμάγαζων, των διασυνδεδεμένων με μυστικές υπηρεσίες. Για να γίνει αυτό χρειαζότανε πιστεύω, ιδεολογία, πίστη σε κάτι ανώτερο, Χρειαζότανε η θέληση της δύναμης για να καθαρίσει ο σταύλος της ΕΡΤ από την κόπρο της Αριστεράς, να βουτήξει από τα αυτί και να στείλει στον εισαγγελέα τις προοδευτικάντζες που καταβρόχθισαν τα κονδύλια.

Αντί να κάνει τα αυτονόητα η ΝΔ απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ανίκανη  να αρθρώσει πολιτικό λόγο και να συγκρουστεί με τους ολετήρες από φόβο μη χαρακτηρισθεί Δεξιά. Κυριαρχείται ακόμη από τα συμπλέγματα μειονεξίας απέναντι στην αριστερά και αντι να συγκρουσθεί μαζί της και να καθαρίσει τον στάβλο ΕΡΤ προτιμά να τον γκρεμίσει.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Το Εγχειρίδιο του "Μορφωμένου" του "Συνταγματικού Τόξου"

Το Εγχειρίδιο του "Μορφωμένου" του "Συνταγματικού Τόξου"
 
Με θράσος χιλίων πιθήκων οι παραληρούντες ακραίοι ή ανόητοι εκπρόσωποι
του κατεστημένου και τα εντεταγμένα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια
εξαπολύουν μια άνευ προηγουμένου ρατσιστική επίθεση κατά της Χρυσής
Αυγής. Με την ψυχολογία του εξαιρετικά επικίνδυνου εγωπαθούς και
αδίστακτου εκείνου ανθρώπου που διψάει μέχρι τρέλας για δύναμη και
εξουσία οι διάφοροι παρακεντέδες της εξουσίας και των σκοτεινών
κέντρων έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι "είσαι χρυσαυγίτης: άρα είσαι
αμόρφωτος". Σαν καλοί μορφωμένοι με ύφος και άνεση κουκουλοφόρου της
κατοχής (αλλά χωρίς να φοράνε κουκούλα) δείχνουν με το δάκτυλο τους
ελληνόψυχους χαρακτηρίζοντας τους "αμόρφωτους"
 
 Επειδή οι περισσότεροι θέλουν να ανήκουν στην συνομοταξία των
"μορφωμένων", πράγμα όχι και τόσον εύκολο. Επικρατεί μεγάλη σύγχυση
για το τι ακριβώς είναι "μορφωμένος"  και τι δεν είναι. Καραδοκεί,
άλλωστε, η Χρυσή Αυγή  που επιδιώκει να αποπροσανατολίζει τους
δημοκρατικούς πολίτες και να τους φράζει τον δρόμο προς την υψηλή
λύτρωση, που προσφέρει η συνομοταξία των μορφωμένων. Διαβάζοντας το
"Εγχειρίδιον του Καλού Κλέφτη" του Ηλία Πετρόπουλου, θελήσαμε να
γράψουμε ένα μικρό "εγχειρίδιον κανόνων" προς χρήση των συμπολιτών μας
που θέλουν να ανήκουν  στον εσμό των "μορφωμένων". Εγχειρίδιο που να
κωδικοποιεί  τις προοδευτικές ιδέες και να καθορίζει την προοδευτική
συμπεριφορά, ώστε οι συμπολίτες μας να γνωρίζουν τι πρέπει να
υποστηρίζουν και τι να καταδικάζουν και πως οφείλουν να
συμπεριφέρονται για να αποκτήσουν τον περιζήτητο τίτλο του
"μορφωμένου" και να ξεχωρίζουν από τους τσιφτετέλληνες, τους
καραγκιόζηδες με γκράδες, τους εχθρούς της προόδου, τους φασίστες,
τους δεξιούς ή παραδεξιούς ή  ακροδεξιούς. τους αναγνώστες του Στόχου,
τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.
 
Κανόνας πρώτος:   Πίστη σε επίγειους θεούς με πρώτον τον κυρίαρχο
"λαό", τον πάνσοφο, τον παντοδύναμο, τον υπεύθυνο (όταν είναι με το
μέρος μας), τον ανεύθυνο, τον αμόρφωτο  (όταν ψηφίζει Χρυσή Αυγή). Η
δογματική αυτή αναπτύσσεται λεπτομερέστατα  από βαθυστόχαστους
κοινωνιολόγους, αναλυτές, υποψιασμένους στα τραπεζάκια του Φίλιον του
DaCapo της οδού Μηλιώνη και του Μπαλταζαρ. και  τους ρεπατζούδες των
προοδευτικών  ΜΜΕ(ξαπάτησης) που απονέμουν διπλώματα μεταπτυχιακής
αποβλάκωσης που τους περισσεύει.
 
Κανόνας δεύτερος: Ο  "μορφωμένος"  οφείλει να υποστηρίζει κάθε
"κίνηση" που εμφανίζεται σαν νέα και να περιβάλλει τουλάχιστον με την
συμπάθεια του και την ανοχή του κάθε "κίνημα" που αυτοχαρακτηρίζεται
"προοδευτικό" και επιμένει αδιόρθωτα να διορθώσει τον κόσμο. Δεν είναι
"μορφωμένος" όποιος δεν περιβάλει με στοργή τις παντός είδους
"μειονότητες". Τους ομοφυλόφιλους, που τακτοποιούνται και λύνουν το
πρόβλημα υπερπληθυσμού της γής χωρίς χάπι. Τους λαθρομετανάστες, που
όσον περισσότερον έγχρωμοι είναι τόσον υψηλότερα στάθμη
"προοδευτικότητας" έχουν.
 
Κανόνας Τρίτος: Ο "μορφωμένος" δεν μιλάει ποτέ για την Μυρτώ (όρα
Μπαλάφα, ΣΥΡΙΖΑ)  και τα δεκάδες θύματα των λαθροεποίκων τα όποια τα
θεωρεί παράπλευρες απώλειες στην πάλη της πολυπολιτισμικότητας
 
Κανόνας Τέταρτος: Ο "μορφωμένοςς" πρέπει να αντιπαθεί το παρελθόν  και
να γοητεύεται από κάθε τι νέον και προ πάντος το εύκολο.
Ο αυθεντικός "μορφωμένος"  είναι ξελιγωμένος θαυμαστής κάθε ερειπίου
της τουρκοκρατίας με προτίμηση προς τους σταύλους, τους οποίους
εξυμνεί σαν μοναδικά πολιτιστικά κειμήλια και αγωνίζεται να τους
διασώσει. Δίνει τα ρέστα του παρακολουθώντας το 1821 του ΣΚΑΙ και το
θεωρεί προικισμένο με μαγικάς ιδιότητας, που προστατεύει ιδιαίτερα
τους θεοποιημένους αμαθείς.
 
Κανόνας Πέμπτος: Ο "μορφώμενος" πιστεύει ακράδαντα ότι δεν είμαστε
Έλληνες αλλά μας έκαναν Έλληνες μερικοί ρομαντικοί το 18ου και 19ου
αιώνα. Λατρεύει τα βίτσια των διεστραμμένων αυτομόλων της Νέας Τάξης
Δραγώνα, Ρεπούση, Βερέμη,  κλπ που κοπρίζουν με διεστραμμένη διαστροφή
την πατρίδα μας.
 
Κανόνας Έκτος: Ο "μορφωμένος" απορρίπτει τον άκριτο εθνοκεντρισμό που
διαπερνά την παιδεία μας και καταλήγει ένα δυσβάστακτο βαρίδι, και
παραμορφωτικός φακός μέσα από τον όποιον βλέπουμε τον κόσμο. Λατρεύει
τις ρεπουσήδες. Χειροκροτεί τον συνωστισμό και θεωρεί τον χορό του
Ζαλόγγου  βάθρο ανελευθερίας.
 
Κανόνας ΄Εβδομος: Ο "μορφωμένος"  θεοποιεί τους δολοφόνους τρομοκράτες
που πιστεύουν  ότι η Ελλάδα θα σωθεί όταν πέσει από τις σφαίρες τους
και ο τελευταίος  αντιφρονών προς αυτούς Έλληνας άνθρωπος. Αλλά και
γενικότερα, για έναν καθώς πρέπει "μορφωμένο" , κάθε φονιάς της 17Ν
και οι  επίγονοι της ληστές και τρομοκράτες   είναι  ήρωες, θύματα της
κοινωνίας, που δικαιούνται μιας τουλάχιστον διθυραμβικής μπαλάντας.
Άσχετα αν την κοινωνία της έμαθαν στις ξαπλώστρες της Μυκόνου ή πλάι
στην πισίνα του μπαμπά και της μαμάς.
 
Κανόνας Όγδοος: Για τον μορφωμένο η θρησκεία είναι πλάνη σφηνωμένη
στον κρανίο του ανθρώπου και η ελληνορθοδοξία παραμύθι του 18ου αιώνα
του Ζαμπέλιου. Να ξεχάσει ότι ελληνορθοξία υιοθετήθηκε από την
Ορθοδοξία τον 13ο αιώνα για να την ξεχωρίσει από την καθολική Δύση.
 
Κανόνας Ένατος: Για να είναι κανείς αυθεντικά "μοερφωμένος" πρέπει
όταν μιλάει, να χρησιμοποιεί κάθε δύο φράσεις και ένα βρομόλογο, όσον
το δυνατό περισσότερο ξεγυρισμένο, για να χαίρονται και να την
ευχαριστιούνται οι καλλιεργημένοι συνομιλητές του.
 
Κανόνας Δέκατος; Αλλά όμως είναι οι λέξεις που κυρίως απαρτίζουν το
γλωσσικό κουστούμι του "μορφωμένου"  Οι κυριότερες από αυτές ( που
πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά κόρον) είναι:  δημοκρατία, δημοκρατική
διαδικασία, χούντα, αντίσταση, διάλογος, προβληματισμός, κοινωνικός
μετασχηματισμός, ευαισθησία, αμφισβήτηση, ρατσισμός, νεοναζισμός,
σοσιαλισμός, ποιότητα ζωής, Ελληνάδες, τσιφτετέλληνες, Ελληνάρες
καραγκιόζηδες με γκράδες. Να μην στεναχωριέται που δεν γνωρίζει τι
ακριβώς σημαίνουν οι λέξεις αυτές. Και αν κάποιος το ζορίσει, ας του
πετάξει ότι είναι αντιδραστικός ή σκοταδιστής ή φασίστας  ή
χρησαυγίτης για να τον αποστομώσει. Γιατί αυτήν την αποτελεσματική
μέθοδο χρησιμοποιούν όλοι οι επαγγελματίες του "συνταγματικού τόξου".
 
Αυτοί είναι οι δέκα κανόνες που θα του μάθετε και θα πορευθείτε με
υπερηφάνεια και χωρίς φόβο στην λεωφόρο των "μορφωμένων" που οδηγεί
στην απόλυτη λύτρωση από τις προκαταλήψεις και την Χρυσή Αυγή..